DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

LBMA / LPPM, mednarodna konferenca, Barcelona, oktober 2017

V drugem največjem mestu Španije, Barceloni, bo od 15. do 17. oktobra potekala 18. mednarodna konferenca LBMA/LPPM Precious Metals Conference, največji dogodek leta na tem področju. Na povabilo organizatorja se bodo konference udeležili tudi predstavniki družbe Moro.

Dogodek ponuja dober vpogled v dogajanje na trgu plemenitih kovin. Poleg najvidnejših svetovnih predstavnikov s tega področja, bodo organizatorji gostili številne strokovnjake kot sta tudi Pedro Schwartz, Catedrático »Rafael del Pino« en la Universidad Camilo José Cela in gostujoči profesor na University of Buckingham ter Megan Greene, glavna ekonomistka v Manulife Asset Management (MAM), odgovornem za napovedi svetovnih makroekonomskih in finančnih trendov.

Organizatorji pričakujejo več kot 700 udeležencev in 30 strokovnih sogovornikov.

Več o programu konference LBMA / LPPM najdete TUKAJ