DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Kovnica Austrian Mint je izdala prvi kovanec iz platine

Nakup lahko opravite TUKAJ.

Nov kovanec med prestižnimi Dunajskimi filharmoniki

Kovnica Austrian Mint je danes izdala nov kovanec iz platine Dunajski filharmoniki, najnovejšo pridobitev med mednarodno že priznanimi kovanci. Predstavljen je bil na Berlin Coin Fair, kot prvi platinasti kovanec v 800 letni zgodovini kovnice.

Kovanec je izdelan iz platine čistine 999,5 in ima enako obliko kot zlatnik in srebrnik, delo Thomasa Pesendorferja, glavnega oblikovalca Austrian Mint. Gre za kovanec, poimenovan po svetovno znanem orkestru, ki prikazuje orglje v koncertni dvorani Musikverein na Dunaju, na eni strani, in glasbene instrumente na drugi.

“Zbiratelji in naložbeniki že dolgo cenijo naše kovance, ki so odraz stoletnih izkušenj izdelave in tradicije,” je povedal Gerhard Starsich, direktor in predsednik izvršnega odbora avstrijske kovnice.” Popolnoma normalno je, da se širimo na področje platine, in ponosni smo, da ima naš prvi kovanec iz platine svetovno znan dizajn Dunajskih filharmonikov.“

Eden svetovno najbolj uspešnih kovancev iz plemenitih kovin, Dunajski filharmoniki, se uvršča med najbolj priljubjene med vlagatelji v Evropi, na Japonskem in v Severni Ameriki.

Nov kovanec iz platine je sprva dostopen v masi unče, 31,1035 g. Od 8. februarja je v prodaji povsod v Evropi in na drugih trgih, vključno z Japonsko in ZDA.

 

MO_3D_Philharmoniker_Pt_RS_OK MO_3D_Philharmoniker_Pt_VS_OK
df_pt_1 df_pt_2