DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

3 G, ZLATNIK PONTIFIKAT PAPEŽA FRANČIŠKA – SVETI KRST, 2021, 475,00 € Trigramski zlatnik je posvečen zakramentu Svetega krsta. Na kovancu je upodobljen Jezus pri molitvi v reki Jordan. Na njegovi desni strani je golob, krščanski simbol Svetega Duha.

Koroški kulturni dnevi na različnih lokacijah v Ljubljani

Včeraj smo se na povabilo Lovra Sodje, predsednika Društva slovensko – avstrijskega prijateljstva (DSAP) udeležili odprtja 17. Koroško – avstrijskih kulturnih dni, ki bodo v Ljubljani potekali do 11. aprila. Zvrstilo se bo kar nekaj kulturnih prireditev, zanimivih za ljubitelje umetnosti vseh starosti. Razstavo Belo zlati trenutki – umetnine na porcelanu, koroškega umetnika Izidorja Sterna je odprla mag. Sigrid Berka, avstrijska veleposlanica.


BELO ZLATI TRENUTKI – umetnine na porcelanu, Izidor Stern

V sklopu kulturnih dni si lahko ogledate tudi razstavo z naslovom koЯoške kaЯikatuЯe, ki jo je pripravil karikaturist akademski slikar, Mirko Malle. Za mlajše bodo pripravili lutkovno predstavo Alica v čudežni deželi, po knjigi Lewisa Carrolla in v režiji Matevža Gregoriča. V Slovenski matici bodo predstavili nove knjižne publikacije.

Vrhunec kulturnih dni bo koncert Koroška pesem prek meja v Linhatovi dvorani Cankarjevega doma.

Družba Moro že vrsto let podpira delovanje DSAP.