DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Knjiga Vaclava Klausa tudi v slovenščini

“Teorija o globalnem segrevanju in hipoteza o njegovih vzrokih, ki sta danes množično razširjeni, sta morda slabi, morda tudi brez vrednosti, v vsakem primeru pa zelo nevarni,” je zapisal Vaclav Klaus, avtor knjige Modri planet v zelenih okovih. Njegovo delo je prevedeno v nekaj svetovnih jezikov, zdaj tudi v slovenščino. Prevedla ga je Ina Radonič, naša sodelavka. Čestitke!

Klaus med drugim pravi: namesto za okolje se borimo za svobodo; ne vdajamo se modnim trendom, ne dopustimo politiziranja znanosti in popuščajmo prevari znanstvenega konsenza, ki je vedno dosežen z glasno manjšino in nikoli z molčečo večino; ne bojmo se katastrofičnih napovedi in ne izkoriščajmo jih za branje in doseganje nerazumnih posegov v človeška življenja …