DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

Kitajski panda 2015 z novo podobo, zanimiv za zbiratelje

Kitajski panda z odtisnjeno letnico 2015 je zagotovo zanimiv za zbiratelje, saj poleg nove podobe medvedka prvič na kovancu nista odtisnjeni masa in čistina. Slednji ostajata nespremenjeni, masa od 1,5556 g do 31,134 g in čistina 999/1000. Kovanci so dobra naložba in hkrati tudi zelo lepo darilo v teh prazničnih prednovoletnih dneh.

31134-g-zlati-kitajski-panda-china-panda-gold-coin-novo-2014 31134-g-zlati-kitajski-panda-china-panda-gold-coin-novo-20142

Na kovancu ostaja pod motivom Nebeškega templja v Pekingu zapisano leto izdaje in nominalna vrednost. Na drugi strani pa je upodobljen simpatičen panda, ki ležerno grizlja bambus.

Kitajska kovnica China Gold Coin Incorporation je za prihodnje leto izdala milijon unčnih zlatnikov in osem milijonov srebrnikov.

Zlatniki so že na voljo za nakup, srebrnike pričakujemo v prihodnjem tednu.