DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Izšel bo bimetalni kovanec nove dobe – ANTROPOCEN

Nakup lahko opravite TUKAJ. Prevzem bo mogoč takoj po izzidu, 6. junija.

Antropocen je nova geološka doba, ki naj bi se začela v 50. letih prejšnjega stoletja. Odseva način življenja človeštva in vpliv sprememb, ki jih prinese razvoj, potrošniške navade, in bodo na našem planetu vidne še več milijonov let.

Prav antropocen je navdihnil oblikovalce dunajske kovnice Austrin Mint, ki so zasnovali podobo novega dvobarvnega srebrno-zelenega srebrnika iz serije bimetalnih kovancev. Na eni strani kovanec slikovito prikazuje dejavnosti sodobnega človeka in posledično vpliv na okolje. Na vrednostni strani kovanca pa so obrisi živih bitij iz različnih geoloških obdobij in stopala na zemeljski krogli, ki simbolizirajo sledi, ki jih je človek pustil na planetu. Nam bo v prihodnosti uspelo biti nežnejši?

 

 

 

 

 

 

 

Naklada je 65.000 kovancev, ki vsebujejo 9 g srebra čistine 900/1000 in 6.5 g čistega niobija. Pakirane v plastični kapsuli in shranjene v lični rdeči katlici prejmete skupaj z oštevilčenim certifikatom.

Obiščite tudi našo spletno trgovino, kjer je na voljo še nekaj bimetalnih kovancev.