DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Goldseed in Hranilnica ekološko pridelanih semen

Dolgoletno zaupanje investitorjev in visoko kvalitetni izdelki iz plemenitih kovin so družbo Moro v povzdignili na vodilno mesto na področju trgovanja z investicijskim zlatom v Sloveniji.

Družbeno odgovorno smo v zadnjih letih namenjali sredstva za ohranjanje semen kulturnih rastlin, ki nam predstavljajo dragoceno dediščino. Ustanovili smo Inštitut Ekosemena, ki je glavni pobudnik ustanovitve Hranilnice ekološko pridelanih semen s sedežem v Čebelarskem centru v Lescah. Uradno podporo projektu so izkazale vse občine Zgornje Gorenjske. Projekt se bo tako preko kooperantov, ki bodo pridelovali semena in na osnovi strokovne podpore pod vodstvom dr. Maje Kolar širil po vsej  Sloveniji.

Ekološko pridelana semena iz hranilnice ne boste mogli kupiti, z veseljem vam jih bomo podarili. Glede na to, da se financiramo iz donacij, bodo vaši prispevki še kako dobrodošli. V celoti jih bomo namenili za nadaljnjo vzgojo ekoloških semen. Glavna donatorja sta družba MORO in Odvetniška družba Čeferin. Brez vas, investitorji, ki nam dolga leta izkazujete zaupanje, si vsekakor tega zahtevnega projekta ne bi mogli zamisliti.

Goldseed – zlato seme, švicarske kovnice Argor Heraeus, je 10 x 1 g Au palica izdelana iz čistega zlata z vsemi potrebnimi oznakami kakovosti standarda Good Delivery. Po 10 zlatih palic mase 1 g je pakirano v posebni embalaži, ki omogoča prodajo posamezne enote, ‘razpršitev semen’.

V kolikor se odločate za nakup manjših enot, vam priporočamo nakup zlatih palic Goldseed, saj jih boste kupili ceneje kot posamezne gramske ploščice. Hkrati se družba MORO v celoti odreka zaslužku v korist Hranilnice ekoloških semen.

Irena Moro