DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

62,21 g srebrnik LUNIN KOLEDAR – ZAJEC 2023 Izdanih je bilo le 1888 srebrnikov. Kovanec ima zanimiv antični izgled in veliko drobnih detajlov. Prejmete ga v lepi šatulji, zato je primeren tudi kot darilo. Dobra izbira pred velikonočnimi prazniki.

Fiksiranje odkupne cene naložbenega zlata

Zaradi zelo dinamičnega trgovanja v zadnjih dneh, cenjene naložbenike obveščamo, da naročila za prodajo naložbenega zlata pošljete po elektronski pošti na moro@moro.si. Odkupna cena naložbenega zlata bo določena s strani družbe Moro ob potrditvi vašega naročila v okviru delovnega časa družbe Moro. Cena bo določena na osnovi svetovne borzne cene zlata, upoštevan bo veljavni cenik družbe Moro. Vsaka s strani družbe Moro potrjena najava odkupa je obvezujoča.

Za zlate palice kovnic, ki niso na ceniku družbe Moro se odkupna cena oblikuje na podlagi trenutne borzne cene, ki je zmanjšana za 0,6 €/g. Pri odkupu teh palic se odkupna cena določi na sedežu družbe Moro. Pridržujemo si pravico, da izdelke iz plemenitih kovin, s katerimi trguje družba Moro, in so bili kupljeni pri drugih trgovcih, odkupimo po nižjih cenah, ki so objavljene na ceniku.