DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Spletno trgovanje 24 ur

Spoštovani naložbeniki,

današnji čas zahteva stalna prilagajanja poslovanja, posebej, ko se odločate za naložbe v zlato in druge plemenite kovine.

Odločitve, kakšen del vaših prihrankov in kam jih boste investirali, so zahtevne in odgovorne. Velikokrat se sprejemajo v družinskem krogu, večernih urah, ob vikendih in dneva prostih dneh. V družbi Moro smo se zato odločili, da naložbenikom prvi v Sloveniji ponudimo 24 urno trgovanje z zlatom.

Neposredna internetna povezava s svetovnimi borzami vsem obiskovalcem spletne strani Moro omogoča stalno spremljanje cene plemenitih kovin. Zdaj smo se povezali še s predstavništvi kovnic na drugih kontinentih. To nam omogoča sprejemanje naročil preko spletne trgovine tudi izven delovnega časa družbe oziroma 24 ur na dan, vse dni v tednu.

V začetnem obdobju tovrstnega trgovanja vam ponujamo izbrane mase in določeno število palic ter kovancev. Veljavna nakupna cena zlata je tista, ki jo boste ob naročilu potrdili. Potrditev naročila s strani družbe Moro lahko pričakujete v času uradnih ur trgovanja oziroma naslednji delovni dan.

Izkoristite priložnost 24 urnega nakupa zlata in drugih plemenitih kovin! Ujemite za vas najboljšo ceno!

Zahvaljujemo se vam za zaupanje!

Irena Moro

direktorica družbe Moro