DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

EKSKLUZIVNO: Prisotni bomo na vrhu “Gold Survey 2008” v Londonu

Že čez nekaj dni, natančno, v sredo, 9. aprila bomo prisotni na dogodku Gold Survey 2008 v London. Dogodek velja za enega najbolj avtoritativnih virov informacij na mednarodnem trgu zlata, in bo poleg angleške prestolnice hkrati potekal tudi v Torontu in Johannesburgu.

Gold Survey organizirajo GFMS, glavni svetovalci v svetu na področju plemenitih kovin, katerih analize opravljajo že 40 let. Delujejo v okviru Svetovnega zlatega sveta (World Gold Council), neprofitnega združenja za spremljanje svetovnih rezerv zlata na trgu, ki edini javno objavlja rezultate analiz. Tudi tokratni dogodek bo zajel rezultate podrobne raziskave razvoja trga in bogato statistiko vodilnih na področju trgovanja z zlatom. Gre za enkraten dogodek, predstavitev analiz, ki so bile narejene na podlagi obiskov in pogovorov z lokalnimi trgovci, proizvajalci, izdelovalci in centralnimi bankirji, torej vsemi pomembnimi na področju trgovanja z zlatom.

Irena Moro bo edina predstavnica Slovenije na pomembnem svetovnem dogodku.