DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Eko semena so novodobno zlato

Vzporednice med zlatom in eko semeni so velike. Združevanje dveh tradicionalno konservativnih naložb – zlata in ekološko vzgojenih semen  – predstavlja dragoceno dobrino posameznika, družin in podjetij. Na primeru dobre prakse iz Švice smo se prepričali, da imajo tradicionalne družine poleg naložbe v zlato tudi banko eko semen.

Moro-Ekosemena-POP-UP-203

Semena kulturnih rastlin so dragocena dediščina, ki smo jo za preživetje naše in prihodnjih generacij dolžni ohraniti. Vrtnarjenje na ekološki način je preprosto in poceni. S spoštovanjem naravnih zakonitostih, ki jih lahko razume vsak, si sami pridelamo hrano brez uporabe dragih mineralnih gnojil in fitofarmacevtskih zaščitnih sredstev.  Z ekološko pridelavo ščitimo naravne vire kot so voda, zrak in tla ter omogočamo sožitje živim bitjem, s katerimi si delimo svet.

Inštitut EKOsemena, katerega soustanoviteljici sva Irena Moro in dr. Valerija Babij iz družbe MORO, si prizadeva za ponovno povečanje samooskrbe z zdravo zelenjavo in uveljavljanje odpornih, ekološko pridelanih sort rastlin v Sloveniji.

Sodelujemo z Semenarno Ljubljana in spoštovanja vrednim Bingenheimer Saatgut iz Nemčije. Slednja semeni in ohranja nekatere slovenske sorte kot so na primer solata Ljubljanska ledenka (Laibacher Eis), redkvica Sora in druge.

Oblikovali smo komplet ekoloških semen poimenovan Novodobno zlato in ga lahko kupite na spletni strani www.organicseeds.si ali v prostorih inštituta Ekosemena na Dunajski cesti 156 (WTC). 

V pomladnih dneh vsem strankam, kupcem zlata v družbi Moro, podarjamo darilno vrečko izbrane sorte ekoloških semen. Želimo vam veliko veselja pri ustvarjanju domačega vrta.

Irena Moro
dr. Valerija Babij