DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Dunajski filharmoniki na vašem zapestju, ura z zlatnikom in kovancem iz platine

Nakup lahko opravite s klikom na izbrano uro:
Ura, Dunajski filharmoniki Gold Edition / serijska številka 1 /100, PRODANO / na voljo še serijska številka 8
Ura, Dunajski filharmoniki Platin Edition / serijska številka 1 /100

Zlatniki Dunajski filharmoniki letos obeležujejo 30 let prisotnosti na trgu investicijskih kovancev in so ena najpogostejših izbir kupcev, ki si želijo dolgoročne naložbe in dovršene oblike v zlato tudi v Sloveniji. Dunajska kovnica Austrian Mint je naredila še korak več in zlatnike že pred časom trgu ponudila v obliki nakita s pridihom sloga art nouveau. Zdaj se je za podoben korak odločilo tudi avstrijsko podjetje Goldinvest, in v prodajo poslalo zapestne ure, katerih del je zlatnik ali platinasti kovanec Dunajski filharmoniki, v masi trojske unče oziroma 31, 1035 gramov. Ure so izdelane za prvih 100 kupcev in imajo priložen oštevilčen certifikat.

Osnovne karakteristike ure:
Funkcije: ure, minute
Pas: črno usnje
Ohišje: plemenito jeklo l316L,

Številčnica: originalni zlatnik ali kovanec iz platine Dunajski filharmoniki, zlato čistine 999,9/1000 ali platina čistine 999,5/1000, premer kovanca 37 mm, masa kovanca 31.1035 g
Steklo: safirno steklo

Luneta: polirana
Mehanizem: avtomatski, ETA
Tesnjenje: 30 m

Klasična ura ima vgrajen avtomatski švicarski mehanizem ETA, in zagotovljeno 42 urno delovanje ob mirovanju. Številčnico ure krasi originalni kovanec Dunajski filharmoniki s podobo  glasbenih inštrumentov in motivom orgel iz zlate dvorane Dunajskega glasbenega društva na spodnji strani. Z zgornje in spodnje strani je številčnica zaščitena s safirnim steklom, odpornim na praske. Elegantni uri je dodan usnjen pas s krokodiljim vzorcem.

Zapestna ura je lahko dragoceno in edinstveno darilo. Družba Moro je v prodajo prejela dve uri, zlato in platinasto, obe s serijsko številko 1 na certifikatu.

Naj brezčasna eleganca s pridihom prestiža plemenite kovine zasije na vašem zapestju!


Za dodatne informacije vam je na voljo Vesna Mladenova: ve*************@mo**.si , 01/530 44 08