DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Fundacija Moro

Moro-Fundacija-Galerija-03

Družba Moro je ustanoviteljica Fundacije Moro. Denarna sredstva zbiramo tudi preko naložbenikov, katerim se ob tej priložnosti za prispevke lepo zahvaljujemo. Glede na to, da so kupci plemenitih kovin tudi tujci, ki živijo v Sloveniji, smo se odločili, da vsa zbrana sredstva namenimo mednarodni državni osnovni šoli Danile Kumar. Le-ta izvaja International Baccalaureate (IB) program, ki je priznan povsod po svetu. Sedež IB je v Švici, kjer je tudi kovnica zlata Argor Heraeus, ki jo družba Moro zastopa v Sloveniji.

Vsi zaposleni v družbi Moro brezplačno sodelujemo pri različnih aktivnostih fundacije, zato so zbrana sredstva donirana v celoti. Šolski mednarodni oddelek smo opremili z sodobnim računalniškim sistemom. Podprli smo ustanovitev in omogočili delovanje nogometne šole za otroke, Juventus Academy, italijanskega nogometnega velikana. Sofinancirali smo obnovitev šolskega nogometnega igrišča. Otroci so najboljši ambasadorji Slovenije, zato že tradicionalno podpiramo tudi mednarodni dan v prelepi naravi Šobca, ki združi preko 300 otrok, staršev in učiteljev.

Vabljeni, da obiščete spletne strani Fundacije Moro.