DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Sporočilo za javnost – BITCOIN

Družba Moro omogoča uporabo bitcoinov v trgovanju z naložbenim zlatom

Ljubljana, 1. julij – Mednarodno podjetje za trgovanje z naložbenim zlatom Moro & Kunst je seznanilo investitorje z možnostjo nakupa naložbenega zlata z valuto bitcoin. Nakup se lahko opravi preko spletne strani www.morobitcoin.com. Z novo storitvijo družba pridobiva konkurenčno prednost na svetovnem trgu plemenitih kovin, predvsem med mlajšimi investitorji.

Moro-Oglas-Bitcoin-02Vsem, ki trgujejo preko digitalnega omrežja bitcoin, je omogočeno, da investirajo v fizično naložbeno zlato s standardom LBMA (The London Bullion Market Association; Good Delivery Standard). Investitor lahko kupi zlate palice švicarske kovnice Argor Heraeus od 1 do 1000 gramov in zlate kovance Dunajski filharmoniki, mase 31,1035 gramov, avstrijske kovnice z več kot  800 letno tradicijo.

Nakup naložbenega zlata je mogoče opraviti preko spletne trgovine www.morobitcoin.com , ki je neposredno povezana s svetovno borzo, 24 ur na dan, kar zagotavlja nakup plemenite kovine po konkurenčnih cenah.

Moro ponuja celovito storitev z zavarovanjem dostave zlata v vse države EU in hrambo zlata v trezorjih v Ljubljani in na Dunaju. Plačilo zlata s strani investitorja je izvršeno v trenutku, ko je na prodajalčev račun nakazan znesek plačila v evrih.

Prednosti nakupa naložbenega zlata z bitcoini:

  • 24 urni nakup
  • varna in hitra transakcija
  • zavarovana dostava v EU ob naročilu do 10.000 €
  • hramba v zavarovanih trezorjih v Ljubljani in na Dunaju
  • minimalni stroški nakupa
  • dolgoročna varnost
  • razpršitev naložb v portfelju