DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Družba MORO je pridobila uradno zastopstvo za švicarsko kovnico PAMP

Stranke obveščamo, da je družba Moro kot prva v Sloveniji in na Hrvaškem pridobila uradno zastopstvo za švicarsko kovnico PAMP SA , ki je v samem svetovnem vrhu po kvaliteti in dizajnu. S tem smo razširili našo ponudb investicijskih zlatih palic in strankam omogočili izbiro med tremi mednarodno likvidnimi kovnicami, švicarskima Argor Heraeus in PAMP ter dunajsko Austrian Mint.

Kovnica PAMP ima akreditacijo stanovskega združenja LBMA Good Delivery, ki je najvišji mednarodni standard kakovosti zlatih palic. Zagotavlja mednarodno likvidnost zlatih palic v bankah in pri uradnih trgovcih.

V družbi Moro bodo v prodaji PAMP kovane zlate palice s tehnologijo VERISCAN in podobo Fortune v masah 1, 2.5, 5, 10, 20, 31.1035, 50 in 100 gramov ter PAMP ulivane zlate palice mas 250, 500 in 1000 gramov, katerim je priložen uradni certifikat kovnice.

Kovnica PAMP je bila ustanovljena leta 1977 in velja poleg kovnice Argor Heraeus za eno svetovnih elitnih proizvajalk izdelkov iz plemenitih kovin. Slednje razkrije že kratica PAMP – Precious Artistic Metal Products – umetniški izdelki iz plemenite kovine. V kovnici se namreč poleg kvalitete osredotočajo tudi na umetnost in oblikovanje ter so prvi uporabili dekorativni motiv, boginjo Fortuno, za krasitev palic iz plemenitih kovin. Fortuna, rimska boginja blaginje, je upodobljena z vsemi njenimi mitskimi atributi, od snopa pšenice, maka, roga in dragocenih kovancev do kolesa sreče. Tako imenovana Lady FortunaTM je zaščitni znak kovnice PAMP, ki je v svetu hitro postala podpis kovnice oziroma prepoznaven izdelek izjemne kakovosti.

 

Investicijsko zlato PAMP je zaželeno med vlagatelji, od centralnih bank, skladov do posameznih investitorjev in zbirateljev.


NAPREDNA TEHNOLOGIJA VERISCAN

PAMP uporablja sistem VERISCAN, edinstveno tehnologijo, patentirano in izdelano ekskluzivno za PAMP. Sistem s pomočjo skeniranja učinkovito identificira vsak registriran izdelek. Sistem omogoča skeniranje zlatih in srebrnih palic PAMP zelo natančno oziroma na mikroskopskem nivoju. S tem tako posameznik kot distributer preverita pristnost investicijskega zlata, srebra in tako na enostaven način močno zmanjšata tveganje morebitnih ponaredkov.

VERISCAN varnostno tehnologijo lahko uporabljajo imetniki iPhone 6, 6S ali novejšega in uporabniki PC programske opreme.

Foto: pamp.ch