DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Donirajte del dohodnine Fundaciji Moro

V družbi Moro trgujemo tudi z Dunajskimi filharmoniki, kovanci 800 let stare kovnice zlata Münze Österreich z Dunaja. Od vsakega prodanega kovanca skupaj s kupci teh zlatnikov del sredstev doniramo Fundaciji Moro.

Donirate lahko tudi vi, s tem da naši fundaciji, ki je na seznamu upravičencev do donacij (10.4. Ustanove s področja šolstva in športa; DŠ 97739987) namenite del vaše dohodnine za leto 2013.  Za donacijo izpolnite obrazec, ki ga objavljamo. Davčni zavezanec lahko da zahtevo za namenitev kadar koli prek sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu.

Znak_DURS_4


Izpolnjen obrazec
pošljite na sedež vašega Davčnega urada; npr. v Ljubljani na Davčni urad Ljubljana, Davčna ulica 1, p.p. 107, 1001 Ljubljana

Soglasje o delovanju fundacije je decembra 2008 podalo Ministrstvo za šolstvo in šport Republike Slovenije. Pri donatorjih spoštujemo etični kodeks. Kontaktnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Fundacija Moro podpira razvoj mednarodnih šol z IB programom v Sloveniji. Program trenutno združuje več kot 300 študentov iz 40 držav sveta.

Obiščite strani Fundacije Moro TUKAJ.