DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Del zaslužka namenjamo vzpostavitvi hranilnice semen, zlata prihodnosti

Z aktivnim pristopom k družbeni odgovornosti Moro soustvarja razvoj tako posameznikov kot celotne družbe. V letošnjem letu del zaslužka namenjamo tudi vzpostavitvi hranilnice semen domačih kulturnih rastlin, ki bo v prihodnosti zagotovo povečala prehransko samozadostnost regije.  

semena

Irena Moro, lastnica družbe Moro, je tudi soustanoviteljica in direktorica inštituta Ekosemena, ki skupaj z Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske in podporo zgornjesavskih občin ustanavlja hranilnico semen. S finančnim prispevkom je k sodelovanju pristopil tudi Aleksander Čeferin. »V čast nam bo, da se nam v prihodnje pri projektu pridružijo tudi drugi gospodarstveniki, organizacije, podjetja in posamezniki. Ohranitev ekološko pridelanih semen je v Sloveniji za pridelavo kvalitetne hrane vse bolj pomembna, trgovinski sporazum med ZDA in Kanado na eni strani ter Evropo na drugi strani namreč pišejo lobisti in multinacionalke,« opozarja Irena Moro.

Moro že od samega začetka del zaslužka namenja različnim perspektivnim društvom, organizacijam in posameznikom. Kdo vse so prejemniki donacij v zadnjih letih lahko vidite na naših straneh TUKAJ. Ponosni smo tudi, da skupaj z investitorji pomagamo spodbujati aktivnosti že generacije osnovnošolskih otrok. Več TUKAJ.

Objave v medijih:

http://www.seniorji.info/ZANIMIVOSTI_Nastaja_gorenjska_hranilnica_semen_avtohtonih_kultur

http://www.vecer.com/na-zgornjem-gorenjskem-nastaja-hranilnica-semen-6250488

http://forum.ragor.si/viewtopic.php?f=6&t=1217

http://www.radiotriglav.si/2172

http://www.times.si/stil/dom-in-vrt/nastaja-gorenjska-hranilnica-semen-avtohtonih-kultur–e958c62489ba3301fb495b48b6dea3f93990000a/

http://www.rtvslo.si/okolje/novice/nastaja-gorenjska-hranilnica-semen-avtohtonih-kultur/400853

http://www.newsjs.com/si/nastaja-gorenjska-hranilnica-semen-avtohtonih-kultur/duEDciZihDLrwUM9f3bMoohqkQOKM/