DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Je prvi srebrnik iz serije Lepote vesolja. Njegova posebnost je valovit rob in konveksna hrbtna ter konkavna sprednja stran.

Nov srebrnik kovnice Austrian Mint, Modrost sove, serija Oči sveta; izid 10. 11.

Prodornost velikih zlato-rumenih oči sove, ki se svetijo v temi je naravnost magična. In prav njen pogled z bleščečima kristaloma Swarovski oživi na novem srebrniku, drugem v seriji Oči sveta. Srebrnik izide 10. novembra in ga že lahko rezervirate TUKAJ. Prevzem bo mogoč v prihodnjem tednu.

Nočna ujeda preveliko glavo obrne za kar 270 stopinj, ko sicer nepremično sedi na veji. Zdi se, da svetloba sije v očeh te ptice do te mere, da so nekoč verjeli, da sova sama proizvaja svetlobo, saj njene oči kot okrogla okna čarobno osvetljujejo temo. Izenačenje svetlobe z modrostjo izhaja iz zahodnega svetovnega nazora, ki je že od nekdaj usmerjal luč razuma v boj proti temi. Na hrbtni strani kovanca je upodobljen obraz sove z očmi iz večplastnih zlato-rumenih sijočih kristalov Swarovski. Na sprednji strani kovanca je sova, ki sedi na veji, s katere potrpežljivo in vztrajno gleda navzdol in čaka svoj plen.  Nakovano je 30.000 srebrnikov, kakovosti Proof. Čistina srebra je 925/1000, masa 2/3 unče. Kovanec je pakiran v šatulji z oštevilčenim potrdilom o pristnosti.