DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

62,21 g srebrnik LUNIN KOLEDAR – ZAJEC 2023 Izdanih je bilo le 1888 srebrnikov. Kovanec ima zanimiv antični izgled in veliko drobnih detajlov. Prejmete ga v lepi šatulji, zato je primeren tudi kot darilo. Dobra izbira pred velikonočnimi prazniki.

49. World Money Fair v Berlinu, 31. 1.  –  2. 2.


Vir: www.worldmoneyfair.de

V Berlinu bo od 31. januarja do 2. februarja potekal 49. mednarodni sejem denarja World Money Fair, najpomembnejši dogodek na področju numizmatike v svetu. Sejma se bomo udeležili na povabilo organizatorja, zato bo v petek, 31. januarja poslovalnica družbe Moro izjemoma zaprta.

Letošnji častni gostitelj dogodka je kovnica Japan Mint, ustanovljena leta 1871. Kot zanimivost bo kovnica predstavila spominske kovance izdane ob poletnih olimpijskih igrah 2020, ki bodo potekale od 24. julija do 9. avgusta. Več o kovancih Japonske lahko preberete TUKAJ

Na razstavnem prostoru velikem 9 tisoč kvadratnih metrov lahko pričakujemo številne novosti več kot 300 razstavljavcev iz vsega sveta.

V okviru berlinskega sejma bo potekala tudi že tradicionalna avkcija nemškega Künkerja, ki obvlada evropski in svetovni prostor na področju numizmatike, in s katerim sodeluje tudi naša družba.