DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

…………………………………….

Motivi: Lipa, Kostanj, Smreka, Bor, Bukev, Hrast. Lepo darilo ali del zbirke.

Demetra

V prazničnem decembru podarimo izbranim strankam Demetrino desetko, vrednostni bon. S tem sledimo ekološki noti življenja, ter hkrati podpiramo slovensko ekološko pridelavo hrane.

Demetra, prva slovenska ekološka trgovina in Demeter (biodinamična) uradno certificirana trgovina je ime dobila po antični boginji rodovitnost, poljedelstva in zemeljskih plodov. V prazničnem decembrskem času praznuje eno leto delovanja. Na Demetrinih policah najdete veliko izdelkov, ki jih boste zelo težko našli drugje, pravi lastnica Mateja Hren. Poleg prehrambenih artiklov kot so testenine, namazi, olja, kisi, veganska in ostala delikatesa, moka, naravna prehranska dopolnila, sokovi, čaji, med, oreščki, biodinamična in eko vinoteka,  so tukaj še knjige in priročniki, kozmetika ter čistila, ponudba pa se sproti še dopolnjuje in trudimo se bomo, da novosti ter presenečenj nikoli ne bo zmanjkalo.

Za lažji dostop do hrane so uvedli DEMETRIN JERBAS, skupinsko naročanje za podjetja in družinske potrebe. Ker nakup v Demetri ni le nakup ampak je dogodek so v ta namen razvili Demetrino Desetko, vrednostni bon z namenom,  da čim več ljudi spozna drugačen pristop pri nakupu hrane.

Vabimo vas, da sami raziščete ponudbo in nakupujete ob dobri glasbi v prijetnemu, toplem ambientu, ki ima poleg etnološke tudi kulturno noto, saj so vsi Demetrovci močno povezani s kulturo.