DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

31,11 g srebrnik KRALJIČNA NA ZRNU GRAHA. Hans Christian Andersen je avtor priljubljene pravljice Kraljična na zrnu graha, ki je upodobljena tudi na čudovitem srebrniku. Odpelje vas na grad, v katerem živi osamljeni princ, ki si od vsega na svetu najbolj želi le prave kraljične. Pa je bila res kraljična? Lepo darilo.

10. mednarodni sejem zbirateljstva COLLECTA

Mednarodni sejem zbirateljstva Collecta se bo od 24. do 26. marca desetič odvil na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Letos bo zbral več kot 132 zbiralcev in trgovcev iz kar 20 držav.

V prostorih družbe Moro bo v času sejma na ogled prodajna razstava uradnih priložnostnih kovancev Republike Slovenije. V času razstave so določeni kovanci v prodaji (tudi preko spletne strani) po nižji ceni. Vsak kupec prejme darilo.

Na 10. Collecti bo Numizmatični kabinet Narodnega Muzeja Slovenije obeležili 25-letnico denarne samostojnosti RS in na ogled postavil celostno numizmatično zbirko bankovcev ter kovancev iz obdobja samostojne Slovenije. V okviru razstave bo slovenski javnosti prvič predstavljen tudi bankovec, tiskan na rižev papir, iz 14. stoletja s Kitajske, ki predstavlja začetek rabe bankovcev v svetovnem merilu.